LINK 1

ΕΝΑΛΑΓΕΣ

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2010

Χρήστος Κωνσταντόπουλος

Χρήστος Κωνσταντόπουλος 

Ο Χρήστος Κωνσταντόπουλος (γεν. Ασπρόπυργος1953) είναι Έλληνας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, που αγωνίζονταν στη θέση του επιτελικού μέσου. Έκανε πολυετή καριέρα, τόσο στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής όσο και της Α΄ Εθνικής Κατηγορίας, τις δεκαετίες του '70 και του '80, με τα χρώματα τριών διαφορετικών συλλόγων. Στο τέλος της καριέρας του, αγωνίστηκε και στο Εθνικό Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα.
Ξεκίνησε από το εφηβικό τμήμα του Πανασπροπυργιακού και το 1970 προωθήθηκε στην ανδρική ομάδα. 'Επειτα από 4 συνεχόμενες χρονιές στο σύλλογο του Ασπροπύργου, μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό Λιοσίων (1973), όπου παρέμεινε επίσης για τέσσερις περιόδους, πάντοτε στη Β΄Εθνική.
Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του  κέντρισαν το ενδιαφέρον των παραγόντων του Αιγάλεω Α.Ο., στο οποίο και υπέγραψε, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο τη στην Α΄Εθνική, το φθινόπωρο του 1977. Στην ομάδα της δυτικής Αθήνας παρέμεινε έως και το καλοκαίρι του 1983, συμπληρώνοντας με το σύλλογο αυτό 34 συμμετοχές (4 γκολ) στην Α΄Εθνική και 79 συμμετοχές (9 γκολ) στη Β΄Εθνική. Την περίοδο 1983-84 έπαιξε στο Εθνικό Ερασιτεχνικό με τα χρώματα του Αργοναύτη, για να κλείσει τη σταδιοδρομία του, τη διετία 1985-1986 στον Ολυμπιακό Λιοσίων, επίσης στο Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα, σε ηλικία 33 ετών.